UA-185183016-1
width: 5%, height:7px

Nopți Albe în Scandinavia

Turul Premium

 

Descoperiți Scandinavia cu stil și eleganță în cea mai frumoasă perioadă din an - vara, când "soarele de la miezul nopții" învăluie totul într-o atmosferă magică, de neuitat!

Bucurați-vă de frumusețea de neegalat a fiordurilor norvegiene și a orașelor vikinge, de prospețimea bucătăriei scandinave și de confortul celor mai bune hoteluri situate ultracentral într-un circuit special creat tocmai pentru a savura și nu doar pentru a bifa o destinație! Poate pentru mulți dintre dumneavoastră este excursia mult visată de-o viață, de aceea ne-am dat silința să facem totul perfect și să acordăm atenție tuturor detaliilor care fac diferența.

Motto: " Călătoriile sunt singurul lucru pe care îl cumperi și te fac mai bogat, iar dacă viață este o călătorie scurtă, măcar fă-o la clasa I". Calitatea face diferență!

 

 

 

Ziua 1: Bucureşti - Helsinki

Dimineața devreme, întălnire cu ghidul și grupul pe aeroportul Otopeni și îmbarcare pentru zborul către Helsinki. După aterizarea pe Aeroportul Internațional Vantaa din Helsinki, transfer de la aeroport, apoi facem turul frumoasei capitale finlandeze, denumită și "fiică a Balticii". Orașul Helsinki a fost întemeiat de către regele Gustav Vasa al Suediei și Finlandei în anul 1550 pentru a concura cu Tallinn din Estonia, al cărui port era controlat de Liga Hanseatică. Astăzi, Helsinki este un oraș liniștit, dar încă în creștere, cu un fascinant amestec cultural de rusi și scandinavi. Împreună cu ghidul local vom face turul orașului, admirând cele mai importante obiective: Monumentul Sibelius, Opera, Sala Finlandia, Muzeul Național, Parlamentul, Muzeul Kiasma, Catedrala Uspenski, Piața Senatului, Catedrala Luterana, Universitatea, Guvernul, portul cu hala și piața de suveniruri, parcul Esplanadi și Biserica în Stâncă Temppeliaukio. După turul de oraș și formalitățile de cazare la hotel, timp liber la dispoziție pentru excursii opționale sau plimbări pe cont propriu pe străduțele cochete ale orașului.