UA-185183016-1
width: 5%, height:5px
N vacanțe = N posibilități

- culturale - active - in zone rurale - de relaxare - tematice - tratament balneo - litoral -

Sunt nenumărate posibilități atunci când vă planificați următoarea vacanță, într-o țară pitorească și fascinantă cum e România.

Stilul de viață urban și sedentar, ne face să căutăm soluții pentru a ne regăsi vitalitatea, iar stațiunile balneare includ o paletă largă de servicii, de la turismul balnear la cel de tip wellness și spa.

Poți alege vacanta într-unul dintre cele mai frumoase orașe românești, sa le descoperi istoria si viața culturală, sa admiri arhitectura sau să savurezi o cafea sau o masă tradițională la unul din restaurantele orașului.

Situate într-un cadru idilic la poalele munților, satele românesti sunt locul perfect pentru a vă folosi ca bază atunci când explorați împrejurimile, perfecte pentru plecarea ture de aventura și drumeții, care vă vor duce pe cele mai înalte vârfuri, oferind o mulțime de oportunități de a admira peisajele frumoase și de a observa viața sălbatică a României.

O vacanță în Delta Dunării, accesibilă doar pe apă, este un paradis pentru observatorii de păsări și iubitorii de fotografii. Insulele plutitoare de stuf, dunele de nisip și canalele șerpuitoare adăpostesc peste 300 de specii de păsări și o mare varietate de pești și plante. 

Munții României ascund unele dintre cele mai pitorești priveliști din toată Europa. Fie că sunt locuri de mit și legendă, cetăți mărețe și pitorești sau castele medievale impunătoare, ele reflectă bogatul patrimoniu cultural și istoria țării. 

Să savurați tradiționalele mâncăruri delicioase și să experimentați viața într-un ritm lent și relaxant, departe de stressul vieții de zi cu zi este vacanta ideala intr-un mediu rural. A vedea cum se prepară mâncarea din produse locale proaspete poate fi atât inspirational, cât și delicios.

Puteți alege vacanța potrivită și îmbinând relaxarea cu o mâncare excelentă, peisajele uimitoare cu un pahar de vin bun, sau o baie relaxantă după o plimbare cu bicicleta.