UA-185183016-1

Lebada Luxury Resort & Spa 5*

Vacanța dvs. la Lebada Luxury Resort & SPA, este o călătorie senzorială către bunăstarea și relaxarea completă.

 
Reîncărcați-vă energia corpului și a minții în inima unuia dintre cele mai frumoase patrimonii naturale ale UNESCO, Delta Dunării.

Lebada Luxury Resort & Spa vă transforma vacanța într-un vis și vă oferă posibilitatea de a crea amintiri pentru o viață. Fiind construit pe o insulă, singura cale prin care poți ajunge aici este cu barca și asta face ca experiența să fie și mai specială.

Resortul este binecuvântat cu un cadru natural spectaculos, unde oaspeții pot fi încântați de perfecțiunea păsărilor în habitatul lor natural, în timp ce se bucură de o vacanță de 5 stele.

Reîncărcați-vă energia corpului și a minții în inima unuia dintre cele mai frumoase patrimonii naturale ale UNESCO, Delta Dunării. Vacanța dvs. la Lebada Luxury Resort & SPA, este o călătorie senzorială către bunăstarea și relaxarea completă.

Lebada Luxury Resort & SPA poate găzdui până la 400 de oaspeți în 140 de camere single și duble și apartamente cu vedere spectaculoasă, departe de zgomot, cu acces nelimitat dimineața la cele mai frumoase răsărituri de soare.

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, copac, în aer liber şi natură, text care spune „ZONA GARDEN VMNION CAMI RECEPTION RESTAURANT PLAY GARDEN MARINA BBQ SPA SERVATOR”

 

 

 
Tarifele pentru cazare si masa la Lebada Luxuri Resort le puteti gasi aici 
 
Mai jos aveti tarife pentru pachete si oferte speciale:
 
Pachet Detox 5 zile: 597 euro
Include:
– Cazarea la Lebada Luxury Resort & Spa
– Acces la SPA
– Consultație despre detoxifiere
– Analiza compoziției corpului (2 sesiuni)
– Curățarea zilnică a colonului (pentru detoxifiere Master)
– Clase de preparare a alimentelor crude (o dată pe săptămână)
– Clase de Qigong și meditație
– Supă de detoxifiere nelimitată, apă alcalină
– Selecții nelimitate de ceai din plante
– Spatulă pentru curățarea limbii și perie pentru corp

   Ce este Detox?

 

Detox este procesul de curățare a toxinelor din corp și stimularea funcționării normale a metabolismului.

Procesul de detoxifiere a organismului are efecte uimitor de pozitive asupra stării de sănătate. Cu toate acestea, detoxifierea este cea mai eficientă atunci când se face preventiv, înainte ca boala să înceapă să apară în organism.

Detoxul oprește apariția bolilor, degradarea organismului, lipsa de vitalitate și îmbătrânirea prematură. Crește vitalitatea, imunitatea și energia.

Alătură-te și tu celui mai nou program de detoxifiere intensiv și personalizat, conceput pentru a ajuta la ameliorarea stresului și eliminarea toxinelor din corp.

 

   De ce avem nevoie de Detox?

Corpul nostru are capacitatea de a se echilibra și de a elimina elementele nocive acumulate, dar din cauza vieții stresante pe care o trăim zilnic, a alimentelor procesate consumate și a mediului poluat în care trăim, nu mai are sprijinul necesar pentru ca acest proces să se desfășoare în condiții normale.

 

Pentru un sistem imunitar mai puternic

Sistemul nostru imunitar poate fi slăbit din cauza multor factori diferiți, cum ar fi obiceiurile alimentare proaste, lipsa nutriției sau poluarea. Detoxifierea ajută sistemul imunitar, oferind mai mult sprijin pentru imunitatea crescută.

Imbunătățește activitatea cerebrală

Procesul de detoxifiere nu numai că vă oferă energie, dar vă ajută și la optimizarea funcției creierului. Memoria ta devine mai puternică, iar concentrarea devine mai mare cu absorbția de vitamine și minerale.

Previne cancerul

Celulele noastre pot fi deteriorate de toxinele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor. Programele de detoxifiere reduc numărul de celule canceroase din organism și împiedică generarea lor.

Pentru a scădea colesterolul

Cauzele colesterolului ridicat pot fi factori precum alegeri nesănătoase ale stilului de viață, kilograme în plus și fumat. Detoxifierea reduce riscul de boli cardiovasculare.

Scăpați de kilogramele in plus

Restricția calorică ajută la arderea grăsimilor, făcând programul de detoxifiere o metodă foarte rapidă și sănătoasă de pierdere în greutate

Ajută la reglarea somnului

Tulburările de somn sunt dăunătoare organismului, deoarece celulele nu se pot regenera și nu putem avea un somn odihnitor care să ne permită să ne desfășurăm activitățile zilnice.

Ajută la curățirea organismului

Detoxifierea este una dintre cele mai rapide metode de a scăpa de toxinele care se acumulează în corpul nostru din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase. După un program de detoxifiere veți elimina edemul și toxinele, veți avea un corp mai curat și o piele radiantă, strălucitoare

Pentru a opri imbătranirea

Când detoxifierea ajută la curățarea toxinelor din interiorul corpului, aceasta se reflectă pozitiv și în afara corpului. Programele de detoxifiere oferă un efect anti-îmbătrânire și încetinesc îmbătrânirea celulelor.

 

Meriți să te simți bine!

Rezerva

Trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile!