UA-185183016-1
Istanbul

Nunc at nulla eget turpis malesuada lobortis at nec ex

Istanbul, un oraș misterios în care frumusețea, cultura, stilul de viață plin de culoare, armonia contrastelor și numărul mare de locuri istorice, arată că este un oraș în care trecutul este foarte viu, dar poți găsi un pic de istorie în fiecare colț, deși orașul se schimbă constant.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse venenatis pulvinar nisi et volutpat. Proin quis est vitae velit cursus auctor. Duis volutpat scelerisque turpis vel imperdiet. Donec convallis massa in gravida semper. Vestibulum commodo, lorem eget condimentum pretium, tellus nisi venenatis nulla, quis malesuada arcu erat ut sapien. Aliquam lacinia nunc id vestibulum consectetur.

view details

Excursie la Istanbul

„Dacă lumea ar fi o singură țară, Istanbul ar fi capitala sa” - Napoleon

 
Istanbulul ia cultura romanilor, bizantinilor și otomanilor și o combină cu lumea modernă ca niciun alt loc de pe planetă. Este într-adevăr locul unde estul se întâlnește cu vestul atât din punct de vedere geografic, cât și cultural, oferind vizitatorilor divertisment, istorie și arome care fac din Istanbul o bijuterie unică.

Moștenirea bogată a Istanbulului este rezultatul culturilor europene și asiatice care se împletesc de secole. Pe de o parte, găzduiește capodopere artistice și arhitecturale și locuri de legendă; pe de altă parte, este o metropolă modernă plină de inovații dezvoltându-se în ritmul rapid al vieții secolului XXI.

https://photos.app.goo.gl/39JsWvXb5qD1g7919

Istanbulul ia cultura romanilor, bizantinilor și otomanilor și o combină cu lumea modernă ca niciun alt loc de pe planetă. Este într-adevăr locul unde estul se întâlnește cu vestul atât din punct de vedere geografic, cât și cultural, oferind vizitatorilor divertisment, istorie și arome care fac din Istanbul o bijuterie unică.

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva

Trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile!