UA-185183016-1
Delta Dunării, vacanțe în natură

Posibilitățile de cazare în acest colț de natură sălbatic, sunt nenumărate și perfecte pentru izolare și distanțare socială.

Daca doriți relaxare și confort, puteți asista la incredibilul spectacol oferit de natură într-un hotel confortabil, unde îmbinați spa-ul cu mâncărurile rafinate și plimbările în răcoarea serii și adierea sălciilor.

O soluție perfecta de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii, este cazarea la pensiuni și vizitarea satelor pescărești care încă își păstrează tradițiile și obiceiurile vechi și unde puteți încerca preparatele din pește pregătite după vechi rețete lipovenești.

Daca doriți vacante active, puteți opta pentru cazarea pe un hotel plutitor, de unde zilnic încarcați cu energia apelor și faceți excursii cu canoe sau caiac prin plaur și stufăriș.

Puteți îmbina însă și frumusețea Delta Dunării cu litoralul rii Negre, acolo unde fluviul întâlnește marea, într-un hotel construit cu materiale ecologice cu o arhitectura ce păstrează caracterul local, pentru o dezvoltare durabilă și pentru echilibrului intre economie si mediul natural atât de fragil al deltei.