UA-185183016-1

Lotus Therm

SPA & Luxury Resort Baile Felix

5
 
La Lotus Therm Spa & Luxury Resort relaxarea și refacerea sunt duse la perfecțiune. Confort absolut, într-o ambianță luxuriantă. Strălucire, eleganță pură, relaxare care se transformă în refacere, împrospătare și întinerire, în unicul complex termal de 5 stele din România.

Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuşi sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spaţiu dătător de vitalitate şi de echilibru.

Filozofia hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalității, Lotus Therm Spa&Luxury Resort impresionând prin valoarea și atenția oferită clienților săi. Cu o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare, Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasă proprie. În zona recepției vă întâmpină Crystal Café - modern şi ospitalier - este un bar de zi destinat întâlnirilor formale şi informale.

Aquapark Felixarium – relaxarea și distracția se întâlnesc într-un concept acvatic surprinzător.

Lotus Therm include un aquapark inedit, unic în România. Felixarium este construit și proiectat la cele mai înalte standarde și oferă distracție și surprize, indiferent de vârstă. 14 piscine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață. Însă, atracţia principală rămâne cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Lux și excelență în domeniul serviciilor de balneologie și SPA

Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele pentru că intimitatea oaspetilor este pe primul loc. Centrul dispune de cele mai variate servicii și terapii: hidroterapie, împachetări și băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântână cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului locomotor.

Terapii de ultima generatie:

OZONOTERAPIA

Este un tratament revoluționar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a afecțiunilor reumatice (artroze - coxartroze, gonartroze, spondiloartroze, artroze ale articulațiilor mici - discopatii, hernia de disc, afecțiuni inflamatorii ale articulațiilor, tendinite, bursite, fibromialgii sau contracturi musculare), dar și pentru încetinerea procesului de îmbătrânire, fiind folosit cu succes de peste 40 de ani.
Terapia cu ozon aduce beneficii importante și în medicina estetică, în tratarea ridurilor fine, a celulitei, adipozității și altor aspecte inestetice ale pielii.
Acest tratament minune este preferat de nume precum actrița Sharon Stone, regina Elisabeta a II-a, fotbalistul Zinedine Zidane și membrii trupei Rolling Stones.
Cu ajutorul tratamentului de ozonoterapie, care are la bază un amestec de oxigen și ozon, țesutului i se oferă la nivel celular elementul vital și esențial pentru repararea și revenirea la starea de normalitate.
Este important de știut faptul că Ozonoterapia nu generează alergii sau intoleranțe și nu are reacții adverse. Dintre modalitățile de aplicare ale Ozonoterapiei, în cadrul Centrului Nelumbo Med-SPA efectuăm infiltrațiile locale pentru diminuarea durerii, a inflamației, a eventualelor contracture musculare existente și insuflațiile rectale cu efect general pentru organism.

Beneficiile tratamentului:

 

ü  Oxigenarea masivă a țesuturilor afectate de inflamație și durere

ü  Intensificarea circulației sangvine și eliminarea rezidurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință

ü  Blocarea secreției substanțelor care autoîntrețin inflamația și durere

ü  Acțiune imunomodulatorie asupra întreg organismului

ü  Stimularea mecanismelor reparatorii în organism

ü  Acțiune miorelaxantă și prin aceasta creșterea mobilității articulare și ameliorarea funcției acestora


GEROVITAL, ELIXIRUL TINEREȚII

 

În cadrul Salonului de Geriatrie vă puteți bucura de faimoasele tratamente cu produsele Gerovital H3 (injecții intramusculare).

Beneficiile tratamentului:

 

ü  Prevenirea îmbătrănirii premature

ü  Încetinirea procesului de îmbătrânire

ü  Creşterea imunităţii organismului

ü  Creşterea capacităţilor fizice şi intelectuale, mai ales îmbunătăţirea memoriei, a simţurilor, a aspectului pielii

ü  Reducerea stărilor depresive şi a anxietaţii

ü  Prevenirea bolii Alzheimer şi a senilităţii

ü  Creşterea tonusului muscular şi a mobilităţii articulare

ü  Prevenirea şi tratarea aterosclerozei sistemice cu hipercolesterolemie

ü  Pentru un efect maxim, terapia cu Gerovital se combină cu fizioterapia, hidroterapia, masaj şi kinetoterapia.


TECAR TERAPIA

O terapie neinvazivă, antialgică, antiinflamatorie și regenerativă care stimuleaza mecanismele de autovindecare ale organismului si este folosită cu succes și în tratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulări intense la nivel celular. Terapia TECARE este recomandată pentru reducerea durerii, a edemelor, a inflamației și a contracțiilor musculare. Stimularea energiei din interiorul țesuturilor biologice activează procesele naturale de vindecare ale organismului, având totodată un efect antiinflamator.

Inițial, terapia TECAR s-a utilizat cu precădere în domeniul sportiv, mai ales în tratamentul afecțiunilor sportivilor de performanță, în care viteza de vindecare și recuperarea fizică au o importanță deosebită. Succesul înregistrat în acest domeniu a condus, însă, rapid la răspândirea aplicabilității terapiei TECAR și în alte domenii de activitate.

În cadrul centrului Nelumbo Med-SPA se află unicul aparat din regiunea de Nord-Vest a României.

Efectele terapiei sunt:

 

ü  stimularea metabolică, care duce la accelerarea procesului de vindecare a țesutului muscular lezat;

ü  se previne formarea unui țesut fibros cicatriceal și se obține o refacere rapidă și complete a fibrelor musculare chiar și în leziuni severe;

ü  creșterea macro și microcirculației locale, cu efecte antiinflamatorii și resorbtive, cu stimularea chiar și a drenajului limfatic;

ü  acțiunea asupra receptorilor de durere periferici, având astfel și un efect analgezic.

Printre cele mai frecvente afectiuni care pot fi tratate cu succes prin terapia TECAR, menționăm: leziuni acute traumatice, sechele de fracturi, afecțiuni articulare, epicondilită, sindromul de impingement al coafei rotatorilor, tendinită patelară, chistul Baker, fasciită plantară, metatarsalgia, tendinita călcâiului, gonartroză, coxartroză, coxalgia, dureri de gât, sciatică, sindromul de tunel carpian, artropatie de boli autoimune.

Cu ajutorul tratamentului de ozonoterapie, care are la bază un amestec de oxigen și ozon, țesutului i se oferă la nivel celular elementul vital și esențial pentru repararea și revenirea la starea de normalitate.

 

Beneficii: detoxifiant, reducerea durerilor, tratarea afecțiunilor reumatice și a afecțiunilor inflamatorii ale articulațiilor, imunostimulant.

Nu determină alergii, intoleranțe sau alte reacții adverse.

 

Oferta include:

ü  Cazare cu mic dejun și cină

ü  Consultație medicală

ü  Un tratament OZONOTERAPIE/zi/persoană (infiltrații locale, insuflații rectale)

ü  Acces gratuit la Aquapark Felixarium

ü  Acces gratuit la sauna umedă și sauna uscată (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la fântâna de gheață (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la fitness studio (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la 3 tipuri de saună (uscată, umedă, infraroșu), camera de gheață și duș-aventură din cadrul Centrului GOLD SPA (Aquapark Felixarium)

*Zi de intrare: luni

 

Beneficiază acum de oferta specială! 5 zile de cazare cu mic dejun, cină și proceduri, începând de la:

452 Euro / loc în cameră dublă / sejur în perioadele 05.01 - 31.03.2021 / 15.10 - 23.12.2021
462 Euro / loc în cameră dublă / sejur în perioadele 01.04 - 14.06.2021 / 15.09 - 14.10.2021

470 Euro / loc în cameră dublă / sejur în perioada 15.06 - 14.09.2021

 

Notă:

·     Tarifele includ TVA

·     Micul dejun și cina se servesc în sistem bufet suedez

·     Animalele de casă nu sunt acceptate

·     Hotelul nu dispune de paturi suplimentare

·     Tarifele nu includ taxa speciala pentru promovarea turismului de 1% din tariful primei nopti de cazare

 

Balneoterapia vă va răsfăța simțurile și vă va îmbunătăți starea de sănătate. Veți fi întâmpinați de terapeuți dedicați și profesioniști, care vor transforma ședința de SPA într-o experiență unică, de neuitat.

 

Beneficii: reducerea durerilor, tratarea afecțiunilor neurologice, posttraumatice, reumatice și a afecțiunilor inflamatorii ale articulațiilor.

 

Oferta include:

ü  Cazare cu mic dejun și cină

ü  Consultație medicală

ü 3 Proceduri de tratament/zi (exceptând Tecar Terapia, băile și împachetările cu nămol)

ü  Acces gratuit la Aquapark Felixarium

ü  Acces gratuit la sauna umedă și sauna uscată (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la fântâna de gheață (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la fitness studio (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü Acces gratuit la 3 tipuri de saună (uscată, umedă, infraroșu), camera de gheață și duș-aventură din cadrul Centrului GOLD SPA (Aquapark Felixarium)

 

Beneficiază acum de oferta specială! 7 zile de cazare cu mic dejun, cină și proceduri, începând de la:

1170 Euro / cameră dublă (2 persoane) / sejur în perioadele 03.01 - 31.03.2021/ 15.10 - 23.12.2021

 

Notă:

·     Tarifele includ TVA

·     Micul dejun și cina se servesc în sistem bufet suedez

·     Animalele de casă nu sunt acceptate

·     Hotelul nu dispune de paturi suplimentare

·    Tratamentul balnear se efectuează de luni până vineri, exceptând zilele de sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale. Procedurile corespunzătoare zilelor exceptate se reprogramează în zilele lucrătoare.

·     Tarifele nu includ taxa speciala pentru promovarea turismului de 1% din tariful primei nopti de cazare

 

La mai bine de o jumătate de secol de la realizarea sa, Gerovital rămâne în continuare o marcă de referinţă, un produs reinventat, care se adaptează vremurilor, dar păstrează în semnătura olografă a Anei Aslan un aer de tradiţie şi valoare. În cadrul Salonului de Geriatrie vă puteți bucura de faimoasele tratamente cu produse Gerovital H3, incluse in acest pachet.

 

Beneficii: prevenirea îmbătrânirii premature, încetinirea procesului de îmbătrânire, creșterea capacității fizice și intelectuale, prevenirea aterosclerozei sistemice.

 

Oferta include:

ü  Cazare cu mic dejun și cină

ü  Consultație medicală

ü Un tratament Gerovital/zi/persoană (injecții intramusculare)

ü  Acces gratuit la Aquapark Felixarium

ü  Acces gratuit la sauna umedă și sauna uscată (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la fântâna de gheață (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la fitness studio (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü Acces gratuit la 3 tipuri de saună (uscată, umedă, infraroșu), camera de gheață și duș-aventură din cadrul Centrului GOLD SPA (Aquapark Felixarium)

*Zi de intrare: luni

 

Beneficiază acum de oferta specială! 5 zile de cazare cu mic dejun, cină și proceduri, începând de la:

452 Euro / loc în cameră dublă / sejur în perioadele 03.01 - 31.03.2021/ 15.10 - 23.12.2021
462 Euro / loc în cameră dublă / sejur în perioadele 01.04 - 14.06.2021 / 15.09 - 14.10.2021
470 Euro / loc în cameră dublă / sejur în 
perioada 15.06 - 14.09.2021

 

Notă:

·         Tarifele includ TVA

·         Micul dejun și cina se servesc în sistem bufet suedez

·         Animalele de casă nu sunt acceptate

·         Hotelul nu dispune de paturi suplimentare

·         Tarifele nu includ taxa speciala pentru promovarea turismului de 1% din tariful primei nopti de cazare

Relaxare şi confort absolut, într o ambianță luxuriantă, în cadrul celui mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării! Nu va lipsi nici distracţia, garantată de accesul într-un Aqua Park inedit, unic în Băile Felix, cu piscine pentru adulţi şi pentru copii, peşteri cu izvoare termale, cascade, perdele de apa și spații de joacă, realizate la cele mai înalte standarde, pentru cele mai sofisticate gusturi.

 

Oferta include:

ü  Cazare cu mic dejun și cină

ü  Acces gratuit la Aquapark Felixarium

ü  Acces gratuit la sauna umedă și sauna uscată (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la fântâna de gheață (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü  Acces gratuit la fitness studio (Centrul Nelumbo Med-SPA)

ü Acces gratuit la 3 tipuri de saună (uscată, umedă, infraroșu), camera de gheață și duș-aventură din cadrul Centrului GOLD SPA (Aquapark Felixarium)

 

Beneficiază acum de oferta specială! 7 zile de cazare cu mic dejun, cină și proceduri, începând de la:

? Euro / cameră dublă (2 persoane) / sejur în perioadele 05.01 - 31.03.2021/ 15.10 - 23.12.2021
? Euro / cameră dublă (2 persoane) / sejur în perioadele 01.04 - 14.06.2021 / 15.09 - 14.10.2021
? Euro / cameră dublă (2 persoane) / sejur în perioada
15.06 - 14.09.2021

 

Notă:

·     Tarifele includ TVA

·     Micul dejun și cina se servesc în sistem bufet suedez

·     Animalele de casă nu sunt acceptate

·     Hotelul nu dispune de paturi suplimentare

·     Tarifele nu includ taxa speciala pentru promovarea turismului de 1% din tariful primei nopti de cazare

 

Rezervă experiența SPA!

Trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile!